CD'er med højskolesange

En del af sangene i Højskolesangbogen findes i forskellige indspilninger. Følgende er ikke udgivet af Folkehøjskolernes Forenings Forlag.

Så syng da, Danmark, lad hjertet tale I

 

Anette Kjær / Erling Lindgren

CD med 18 nye sange fra Højskolesangbogen. Såvel kendte perler som helt dugfriske sange af i dag. Alle er debutanter i Højskolesangbogen. For en del af sangenes vedkommende er det endvidere første gang, der er indspillet.

 

Bestil CD

 

Så syng da, Danmark, lad hjertet tale II

Anette Kjær / Erling Lindgren

CD med 16 nye og gamle sange fra Højskolesangbogen. Tradition og fornyelse. CD'en er en hyldest til de gamle sange, der gennem generationer er blevet sunget igen og igen og en glæde over de nye sange, der er kommet til.

Bestil CD

13 nye højskolesange

Kammerkoret Camerata under ledelse af Michael Bojesen

CD'en rummer en samling danske sange, der på mange måder beskriver, hvordan det er at leve som et moderne menneske på overgangen mellem det 20. og det 21. århundrede.

Bestil CD

Bestil nodehæfte

Den Danske Sang 1 og 2

Pianist: Rasmus Skov Borring

"Den danske sang" fra 2007 indeholder instrumentale klaverfortolkninger af 20 melodier fra den danske højskoletradition. I starten af 2011 blev Rasmus Skov Borrings tredje cd "Den danske sang 2" udgivet. CD'en er en opfølgning på debutten fra 2007 med flere fortolkninger af nye og gamle højskolemelodier i moderne stil og udtryk

Bestil CD'er

Gårsdagens Lys

CD med 12 klassiske højskolesange. Sangeren Morten Kjær og bassisten/guitaristen Jakob Bonderup har i samarbejde med percussionist Thomas Ousager og pianisten Jacob Trautner begået en række nye versioner af gamle højskolesange.

Bestil CD 

Højskolesange - fra morgen til aften

Udgivet af Exlibris, 2006
Dobbelt-CD med fremtidens klassikere, som vi kommer til at synge ude i de danske hjem og på højskolerne. På den ene CD synger solister 18 nye sange, på den anden synger Mogens Dahls kammerkor alle sangene, så man selv kan følge med.

Bestil CD