2. oktober på Suhrs Højskole

Suhrs Højskole

Syng, spis og snak med Rasmus Skov Borring

Velkommen til Syng, spis og snak

Onsdag d. 2. oktober kl. 18.00

Suhrs Højskole
Pustervig 8
1126 København K

Oplev glæden ved fællessang akkompagneret af rytmisk klaver i et udvalg af forskellige tiders tekster og kompositioner fra Højskolesangbogen – kombineret med fortællinger om sangene.

Vi starter kl. 18.00 med en god, fyldig og smagfuld suppe med godt brød og så syng og snak fra kl. 19.00. 

Rasmus Skov Borring inviterer indenfor i sit arbejde med formidlingen af den danske sangskat, der indeholder både velkendt og nyt materiale. Han åbner op for sit værkstedsarbejde omkring at komponere nye fællessange – bl.a. i samarbejde med forfatter Jens Rosendal, som han har arbejdet sammen med i syv år.

Rasmus Skov Borring er 38 år, pianist, komponist og foredragsholder, uddannet cand.mag. i Moderne Kultur og Kulturformidling fra KU. Han har flere albumudgivelser bag sig, bl.a. "Den danske sang 1 & 2" med instrumentale klaverfortolkninger af danske højskolesange, ”Merry PIANO Christmas” samt to albums fra Rosendal/Borring-samarbejdet. Han er optaget af at holde den danske sangskat levende og gøre den tilgængelig for nye generationer og har gennem de seneste år været komponist bag en række nye fællessange – bl.a. tonerne til ”Gi’ os lyset tilbage” – Efterskolernes landsstævnesang, som i 2015 landede på en tredjeplads på DR’s Top 50 over danskernes foretrukne sange. 

Pt. arbejde pianisten på et nyt album med flere folkekulturelle sange – bl.a. med tekster af Halfdan Rasmussen, Grundtvig, Tove Ditlevsen og Anette Prehn. 

Pris kr. 65,00 (kr. 35,00 for medlemmer af Suhrs Elevforening)