30. november på Skibelund Gymnastik- og Idrætsefterskole

Region Syddanmark

Syng, spis og snak

Tirsdag d. 30. november 2021 kl. 16-19 

Skibelund Gymnastik- og Idrætsefterskole
Kongeåvej 34
6600 Vejen  

Vi vil gerne invitere dig til at sparke julen i gang med hyggelige og sjove juleaktiviteter på skolen og i hallen. Derefter vil der være fælles aftensmad og et dejligt sangforedrag med Rasmus Skov Borring. 

Oplev glæden ved fællessang akkompagneret af rytmisk klaver i et udvalg af tekster og kompositioner fra Højskolesangbogen kombineret med fortællinger om sangene. Rasmus Skov Borring inviterer indenfor i sit arbejde med formidlingen af den danske sangskat, og han vil præsentere både velkendt og nyt materiale. Sangforedraget åbner op for værkstedsarbejdet omkring at komponere nye fællessange – bl.a. i samarbejde med digter Jens Rosendal, som han har arbejdet sammen med i syv år. 

Rasmus Skov Borring (f. 1981) er pianist, komponist og foredragsholder, uddannet cand.mag. i Moderne Kultur og Kulturformidling fra KU. Han har flere albumudgivelser bag sig, bl.a.; Den danske sang 1, med instrumentale klaverfortolkninger af højskolesange, to albums fra Rosendal/Borring-samarbejdet og Sangen har lysning fra 2020 med nye fællessange. Rasmus Skov Borring modtog i 2019 N.F.S. Grundtvigs Pris for sit arbejde med at formidle fællessangstraditionen både i Danmark og i udlandet. Han er komponist bag sangen Gi’ os lyset tilbage, som netop er blevet optaget i Højskolesangbogen sammen med flere af hans andre sange. 

Pris og tilmelding 

Deltagelse i arrangementet koster 30 kr. pr. person. Tilmelding sker på: https://billetto.dk/e/syng-spis-og-snak-billetter-565013 

Læs mere om Skibelund Gymnastik- og Idrætsefterskole

Syng, spis og snak

Det Danmark, der synger sammen, hører sammen. Syng, spis og snak er de frie skolers fællessangsprojekt.

Læs mere om Syng, spis og snak