Højskolesangbogen på Bogforum 2023

Publiceret 12-10-2023

I år er Højskolesangbogen på Bogforum i København med den nye udgave af Højskolesangbogen for børn. Der er både fællessang og spændende samtaler på programmet, når arrangement finder sted d. 3. til 5. november.

Som en af de bedst sælgende bøger i Danmark er Højskolesangbogen endnu engang med på Bogforum, der løber af stablen fredag d. 3. november til søndag d. 5. november 2023 i Bella Center Copenhagen. Desuden udgiver Forlaget Højskolerne den nye udgave af Højskolesangbogen for børn, der udkommer i forbindelse med Bogforum.

Både fredag, lørdag og søndag kan du på Store Scene synge med morgen og aften på kendte og nye sange fra Højskolesangbogen. Pianist og sangvært Rasmus Skov Borring vil på scenen få selskab af gæster, der vil motivere deres yndlingssange. Mød TV-vært Gertrud Højlund, forfatter Dy Plambeck, illustrator Zarah Juul og redaktør Mikkel Fønsskov.

Program for fællessang på Store scene

Fredag d. 3. november
10.20-10.50: Rasmus Skov Borring og Gertrud Højlund
17.45-18.05: Rasmus Skov Borring

Lørdag d. 4. november
10.20-10.50: Rasmus Skov Borring og Dy Plambeck
17.35-18.00: Rasmus Skov Borring og Zarah Juul

Søndag d. 5. november
10.20-10.50: Rasmus Skov Borring og Mikkel Fønsskov
17.25-17.55: Rasmus Skov Borring

Medvirkende

Gertrud Højlund

Nyhedsvært TV2. Gertrud er født ind i højskoleverdenen, og har et nært forhold til sangbogen og hele det folkelige fællesskab, som sangbogen også repræsenterer - og så har hun optrådt som sangvært på de årlige Marathonsangarrangementer. 

Dy Plambeck

Forfatter og medlem af sangbogsudvalget bag seneste udgave af Højskolesangbogen og har kurateret Højskolesangbogen for børn. Hun er desuden bidragsyder med flere sange – bl.a. nr. 233 ”Hold håbet op” og nr. 485 ”Skybryd”, begge med melodi af Marianne Søgaard.

Zarah Juul

Illustrator Højskolesangbogen for børn. Med sin lyriske streg giver Zarah Juul sangene en ekstra dimension. Billedsiden åbner for et unikt møde i børnehøjde med noget af det dyrebareste i Danmark. 

Mikkel Fønsskov

Redaktør hos Gyldendal og tidligere TV-vært. Har været vært på Live fra Højskolesangbogen på DR. Desuden aktuel med bogen ”Oprør”, der foregår på hans hjemstavn på Fyn.

Rasmus Skov Borring

Pianist og sangvært, redaktør i Forlaget Højskolerne.

Køb Højskolesangbogen

Syng med fra Højskolesangbogen der i alt indeholder 601 sange. 

Køb Højskolesangbogen

Se hvilke sange, der er med i Højskolesangbogen

 

Køb sangbogen for børn

Højskolesangbogen for børn kan købes i boghandlere og online.

Køb bogen i webshoppen

Køb bogen med et navn i guldtryk